Szőkítőpor  401 g

Mely egyet jelent az örömmel, melyet a ragyogó szőkeség hatása kelt.

A BERRYWELL szőkítőpor igényesen szőkít, mely már a szőkítés folyamata alatt ápolásról gondoskodik a selyem protein és a B5 vitamin által. Tiszta és ragyogó szín a hajtövektől egészen a hajvégekig.  A szőkítő hatás a lehető legvilágosabb fokozatig terjed, akár 7 színárnyalat felvilágosító hatással.

Használati útmutató:

Az elérni kívánt színfokozattól és konzisztenciától függően keverje a BERRYWELL szőkítőport a BERRYWELL special-lotion előhívóval ( 1.9%, 3%, 4% ) vagy a BERRYWELL Creme Oxid-dal( 6%, 9%, 12%) egyenletes, krémes masszává. Ne használjon se a keverés, se a festés alkalmával fémeszközt. Amennyiben a festék érintkezik a fejbőrrel, legfeljebb 6%-os Creme Oxyd-ot használjon.

  • Alkalmazás:

    Vigye fel egyenletesen az előbb említett módon elkészített szőkítő masszát a mosatlan hajra. A hatóidőt (10-45 perc) a haj állapota, és az elérni kívánt színárnyalat határozza meg. Egy kíméletes szőkítő folyamathoz egy hosszabb hatóidő ajánlott, - hőkezelés nélkül - maximum 45 perc.

  • Utókezelés

    Az alkalmazás után gondosan öblítse ki a hajat langyos vízzel, és mossa meg BERRYWELL színvédő samponnal. A további ápolás és a csillogó hatás elérése érdekében ajánljuk a BERRYWELL hajöblítő balzsamot, illetve a BERRYWELL színvédő kondícionálót.

  • Figyelmeztetés:

    Csak fodrász szaktudással alkalmazható! A termék allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől gondosan elzárva tartsa. Használat előtt olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. Használjon szakszerű védőkesztyűt. Közvetlenül a szőkítő eljárás előtt, és után ne alkalmazzon dauert. Ne alkalmazza a terméket túlérzékeny, vegyszerekre allergiás, vagy sérült fejbőrre. Tárolása hűvös, száraz helyen ajánlott. Csak teljesen kiürítve dobja a flakont az újrahasznosítható- hulladék gyűjtőbe. Vegye figyelembe a figyelmeztetéseket a BERRYWELL Special-Lotion előhívó folyadékkal (1.9%, 3%, 4%) avagy a BERRYWELL Creme Oxyddal (6%, 9%, 12%) kapcsolatban. A flakon töltési szintje gyárilag szabályozva.

Kiszerelések :

401 g, 1001 g

 

Letölthető Tartalmak

Ismerje meg a szőkítőporokat (PDF)