Krémhajfesték (61 ml) 


A BERRYWELL  hajfesték tulajdonságai:

  • könnyen kikeverhető konzisztenciájú hajfesték, amivel gyorsan lehet dolgozni
  • korszerű ammóniaszegény összetétele már a kikeveréskor érezhető
  • meleg-natúr színeivel a legmakacsabb őszfedés sem lehet probléma
  • kifejezetten a haj fényességét fokozó összetevők

Kipróbáláskor kérjük a krémesebb konzisztenciát figyelembe venni! Az újszerű, zselésebb állag a festék felhordásakor figyelmet igényel! Kérjük, győződjön meg, hogy minden ponton a hatóidő teljes hosszán „dolgozik” az anyag. Ha szükséges, – különösen, ha nem BERRYWELL Creme Oxydot használ a kipróbáláskor – a megfolyt festéket vissza kell hordani a kezelni kívánt területre.

Bátran ajánljuk figyelmébe az egész európai piac számára új BERRYWELL-t, amely meghökkentő újszerűségével, szenzációs árával már számos sztárfodrász és a szakma minden részét felölelő szakember szívébe lopta be magát.

Buzdítjuk arra, hogy bármilyen kérdése, meglátása, igénye van, hívjon minket bátran a 06-1-696-0963-as telefonszámon. Munkatársaink készséggel állnak segítségére.

Üdvözlettel

 BERRYWELL magyarországi csapata


  • FIGYELMEZTETÉS

    Ammoniákat, resorcint, toluylendiamint tartalmaz (színárnyalattól függően). Csak megfelelő szaktudással alkalmazható. A művelet után alaposan mossa ki a haját. Kerülje, hogy a termék szembe jusson. Ha szembe kerülne, azonnal mossa ki bő vízzel. Ne használja a terméket szemöldök vagy szempilla festéséhez. Vegyen fel védőkesztyűt. Ne használja fel a maradékot. Gyermekek elől zárja el. Közvetlenül a festés előtt és után ne alkalmazzon dauert. Ne lépje túl a hatóidőt. FONTOS: A termék allergiás reakciót válthat ki. Semmi esetre se alkalmazza, ha a vendégének már volt korábban allergiás reakciója hajfestékre vagy hajszőkítőre, illetve érzékeny, viszkető, vagy sérült fejbőre van. EGYES, RITKA ESETEKBEN AZ ALLERGIÁS REAKCIÓ KOMOLY EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁT OKOZHAT. Amennyiben vendégének kétségei vannak a festést illetően, alapvetően azt ajánljuk, hogy a festés előtt 48 órával csináltasson a vendégével egy allergia-tesztet, vagy kérje ki bőrgyógyásza tanácsát abban az esetben is, ha az illető korábban már festette a haját. Általános allergiateszt: Nyomjon ki a festékes tubusból egy 1 cm-es adagot egy vattakarikára, és kenje vékony rétegben a könyökhajlatba. Ragassza le egy ragtapasszal. Kerülje el a ruha érintkezését a festékkel, és a tubust gondosan zárja vissza. 45 perc múlva vegye le a ragtapaszt, és langyos vízzel mossa le karjáról a festéket. Amennyiben azonnal, vagy 48 órán belül allergiás reakció jelentkezik, alaposan mossa meg újra a karját és a hajfestéket NE alkalmazza. Ha a festés folyamán nem várt reakció, mint pl. égető érzés, viszketés, ill. bőrkiütés lépne fel, azonnal mossa le a hajat alaposan langyos vízzel, és a festési folyamatot szakítsa meg.

Letölthető Tartalmak:

Berrywell Színskála 

Hajszínek keverési aránya (PDF)

Hajszín választék (PDF)