Mely egyet jelent a kifejező szem felejthetetlen pillantásával.

A BERRYWELL szemöldök és szempilla festék által nyomatékot kap szemének kifejezőereje, szempillája dúsabbnak, hosszabbnak hat. A tartós hatású és kíméletes festés megeleveníti pillantását.

Egyszerű alkalmazás,- rövid hatóidő,- kiváló színeredmény,- 6 héten át tartó hatás.

Tipp a színválasztáshoz:
A szempillák erősebb hangsúlyozása érdekében használjon sötétebb színárnyalatot.
Különösen ajánlott a Nr. 1 fekete, Nr.2 kékes-fekete, Nr 2.2 kék
Egy harmonikusan szép arc elérése érdekében a szemöldök hasson lágyan, és igazodjon színben és árnyalatban a hajhoz.
Ehhez a következő alap színárnyalatok illenek: Nr.3 természetes barna Nr. 3.1 világos barna, Nr.4 grafit Nr.5 vörös, Nr. 6 gesztenye

Alkalmazás:
Előkészítés: Tisztítsa meg a szemöldököt és a szempillákat, hogy ne legyenek zsírosak. Krémezze be az alsó szemhéjat. Helyezzen egy alsó oldalán bekrémezett BERRYWELL szempilla lapocskát az alsó szemhéjra. A lapocskát ezután gyengéden de szorosan nyomja rá a szempillára, anélkül, hogy meggyűrődne.
Elkészítés:
Keverjen egy kis adag (kb. 2cm hosszú csík) BERRYWELL szemöldök és szempillafestéket kb. 10 csepp BERRYWELL Special-előhívó-val. Az előkészületeket közvetlenül a használat előtt tegye meg.
Festés:
Lecsukott szemnél, vigye fel a bekevert festéket festőpálcával a szempillára. A szempillát teljesen fedje be festékkel. Végül ugyanazt a festéket, vagy egy árnyalattal világosabbat vigyen fel a szemöldökre is. A szemöldököt a növésével megegyező irányban fesse, mert így precíz munkával elkerülhető, hogy a festék megfogja a bőrt is.
Hatóidő: Az elérni kívánt intenzitás szerint. A hatóidő növelésével a szín is intenzívebb lesz

A szemöldök tisztítása: A hatóidő lejárta után törölje le a szemöldököt egy száraz vattával, majd szappannal mossa le. Az esetleges bőrelszíneződést távolítsa el BERRYWELL festék-eltávolítóval. FONTOS: Közvetlenül a szem melletti bőrön és szempillákon nem szabad a festék-eltávolítót használni.
A szempillák tisztítása: Távolítsa el felfelé a szempillalapocskát, majd egy száraz vattapamaccsal törölje le a felesleges festéket. Végül a festék maradékot tiszta vízzel és vattával óvatosan távolítsa el. A művelet folyamán a szem feltétlenül maradjon csukva.
Figyelmeztetés: Csak szakmai felhasználásra. P-phenylendiamilt tartalmaz. A termék allergiás reakciót válthat ki. Alkalmazzon szakszerű védőkesztyűt. Amennyiben a termék szembe jutna, azonnal mossa ki bő vízzel.

Árnyalatok:

Szín-Nr. Nr.1 Nr.2 Nr.2.2 Nr.3 Nr.3.1 Nr.4 Nr.5 Nr.5.1
Színárnya-lat fekete kékes-fekete kék természe-tes barna világos barna grafit vörös geszte-nye
Hatóidő(perc) 10-15 10-15 10-15 10-15 10-15 10-15 10-20 10-20

 

Letölthető tartalmak:

Részletek a szempilla&szemöldökfestékről (PDF)

Hogyan használd (PDF)

Válaszható színek táblázat (PDF)